Prisvärd flyttstädning i Göteborg

Flyttstädningen kan ofta upplevas som det jobbigaste när man ska byta bostad. För den som lämnar Göteborg kan det vara väl värt att satsa på att ta hjälp.

Elin och hennes lilla familj var på väg att lämna Göteborg. Här hade hon studerat och sedan blivit kvar på första jobbet, träffat blivande maken, flyttat ihop och skaffat barn. Det hade varit en omvälvande tid och Göteborg hade varit en fantastisk ort att uppleva den i.

Men nu hade både Elin och hennes sambo fått jobb på samma företag i Linköping, så nu skulle de flytta. Det mesta var ordnat med. Ekonomin var inte den bästa, eftersom de hade försökt att dra ut på föräldraledigheten så länge som möjligt. Därför hade de planerat för en budgetvariant när det gällde flyttningen. De skulle hyra lastbil och fixa alltihop själva, med hjälp av släkt och vänner.

Lämna bort flyttstädningen

Sen var det förstås det där med flyttstädningen. Det var svårt att be bekanta om hjälp med det. Det var ju också så himla mycket mer jobb med att städa i samband med en flytt än man ville tänka på. Alla ytor, skrymslen och vrår som inte var rengjorda på åratal skulle tas.

Efter mycket funderingar bestämde sig Elin för att titta efter om det gick att få flyttstädning i Göteborg till bra pris. Hon kände att om det var något i samband med flytten som de skulle lägga pengar på så var det just städningen. Efter ett tips från en kompis hittade hon också en firma som städade till ett riktigt överkomligt pris. Så skönt det kändes att ha det ordnat.

31 Oct 2022