Flyttfirma i Täby med magasinering

I samband med en flytt kan man ibland behöva magasinera sitt bohag. Prisvärt brukar då vara att anlita en flyttfirma i Täby som även erbjuder magasinering.

Det är inte alls ovanligt att man vill renovera den nya bostaden för att sätta sin egen prägel på den. Men för att slippa flyttkartonger och möbler i renoveringskaoset kan man låta magasinera sitt bohag. Då brukar renoveringen också gå snabbare. Man slipper också att tänka på att skydda möbler från slipdamm och målarfärg.

Enklast är att anlita en flyttfirma som även erbjuder magasinering av bohag i uppvärmda magasin. Att förvara sina saker hos en flyttfirma brukar prismässigt vara bättre. Men framförallt underlättar det när man sedan vill ha sina saker och flytta hem dem. Förutom flytt och magasinering brukar man också kunna få hjälp med packning av bohag.

Så mycket kostar det att anlita en flyttfirma

Den som vill ha hjälp med flytten i Täby och eventuellt också magasinera bohaget ska ta in offerter från några olika flyttfirmor. Hur mycket det kostar beror på hur mycket bohag man har. Bor man högre upp och det inte finns hiss kan det kosta lite mer. Likaså om det behövs speciallyft av exempelvis piano eller kassaskåp.

Det går inte att bara välja flyttfirma efter pris, i alla fall inte om man är rädd om sina saker. För i så fall måste man försäkra sig om att flyttfirman har trafiksäkra fordon och försäkringar. Ska man magasinera sina saker måste lokalerna vara uppvärmda och ha både ett bra inbrottsskydd och brandskydd.

15 Oct 2022