Hemstädning i Uppsala - när kalaset gick överstyr

Ni ska ha ett stort barnkalas och det är första gången. Ni har inte en aning om vad som egentligen väntar er. Ni kommer att behöva boka in ett företag för hemstädning i Uppsala efteråt.

Dottern fyller fem och det enda hon har tjatat om den senaste tiden är att hon vill få ha sina kompisar över på ett kalas. Hon börjar bli stor och vill göra precis som hennes kompisar, bjuda in till kompiskalas när det är dags för födelsedag. Ni har motvilligt gått med på att ha ett kalas för hennes kompisar hemma. Egentligen är ni inte sådana föräldrar som tycker om att ha kalas, heller inte att ha en massa av barnens kompisar hemma på samma gång. Men nu är det så det ska bli i helgen.

Barnkalas skapar stökigt hem

Barnen dundrar in ett efter ett och de har så himla roligt. De leker lekar och tar hand om det mesta på egen hand. Det enda ni egentligen behöver göra är att se till att ni har koll på dem och att göra iordning fika och godispåsar till fiskdammen. När kalaset sedan går mot sitt slut så inser ni att ert hem har förvandlats till ett stort kaos. Det här är anledningen till att ni inte gillar att ha kalas – allt stök som blir efteråt. Det finns inte ett rum i hela huset som inte är stökigt och skräpigt. Ni bestämmer er för att åka bort under morgondagen och anlitar en firma för hemstädning i Uppsala till hjälp.

25 Oct 2021