Städning utan bekymmer

Livet är stressigt för de flesta och det blir inte bättre av städning. Säga vad man vill men de flesta föredrar att koppla av efter jobbet, inte dra igång ett projekt. Städhjälp är suveränt!

Alla vill ha ett rent och snyggt hem men ingen vill städa. Ungefär så kan man sammanfatta situationen. Städning är ungefär ingens favoritsyssla. Det upplevs som tråkigt och ansträngande och dessutom blir det smutsigt igen och måste upprepas.

Att lämna jobbet till en bra städfirma är med andra ord idealiskt. Hemstädning i Uppsala utförs enklast av riktiga proffs och är dessutom avdragsgillt enligt RUT. Bortlejd hemstädning skapar arbetstillfällen och ger dig ett hem som ständigt är välstädat.

Hur fungerar det med hemstädning?

För dig som aldrig tidigare använt tjänsten kan det förstås finnas frågor. Både rörande vem som gör vad och ansvarsfördelning. Olika firmor gör på olika sätt men de allra flesta uppdrag startar med ett hembesök. Detta är kostnadsfritt. Tillsammans går ni igenom uppdraget och kommer överens vad som ska göras och hur ofta. Sedan kommer en och samma person att städa ditt hem enligt överenskommelsen.

I en normal veckostädning ingår alltid dammsugning och att golven moppas. Tillgängliga ytor rengörs och kök och badrum får alltid extra mycket omsorg. I badrummet rengörs allt kakel och toaletten. I köket torkas alla ytor samt spisen utvändigt. Skulle ni emellanåt vilja ha något extrajobb gjort är det enkelt att bestämma detta med lite framförhållning. Inget jobb är främmande för en städfirma. Det behövs bara lite förvarning.

9 Nov 2020